Boeklancering chirurgie

Blok je agenda, want hier wil je bij zijn!

Donderdag 1 april heb jij de pockets Chirurgie binnen handbereik (geen grap;)). Met trots lanceren wij de pockets Chirurgie van Compendium Geneeskunde. Tijdens deze online boeklancering worden de allereerste pockets Chirurgie uitgereikt, hebben we het over het werk van een GE-chirurg, vertellen we inspirerende verhalen en spelen we de Chirurgie quiz.

Meld je hier direct aan voor deze exclusieve pocketlancering en wie weet win jij wel een van de pocketversies of zelfs de reeks 2.0!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waarom je hier bij wilt zijn

Naast onze exclusieve gasten – specialisten in de chirurgie (binnenkort meer) – hebben wij ook een special guest tijdens de online boeklancering. Hier wil je bij zijn! Nieuwsgierig geworden? Meld je snel aan.

De pockets Chirurgie

Chirurgie (deel I) behandelt de discipline vaatchirurgie uit Compendium Geneeskunde 2.0 en is aangevuld met een aantal essentiële aandoeningen op het gebied van mamma-, schildklier-, thorax- en transplantatiechirurgie.

Chirurgie (deel II) behandelt de discipline GE-chirurgie uit Compendium Geneeskunde 2.0. Daarbij bevatten deze pocketversie algemene hoofdstukken, inclusief handige tips en ruimte voor aantekeningen. De pocketversies zijn in paperback en passen in de witte jas.

Zo ga je 100% voorbereid het ziekenhuis in! 

Dus zet het in je agenda, donderdag 1 april van 20:00 – 21:00 uur HET online live event waar je bij wilt zijn vanuit je eigen huis!

Meld je hier aan voor deze gratis online boeklancering.

Previous
Next

Reserveer nu nog met korting!

Kan je niet wachten?! Of niet het risico willen lopen dat ze uitverkocht zijn als je ze nodig hebt? Maak gebruik van de pre-order aanbieding en bestel de pockets vóór 1 april! 📚