Compendium Geneeskunde 2.0 is jarig!

Compendium Geneeskunde 2.0 is jarig!

Wij kunnen het niet geloven! We zijn inmiddels een jaar verder en afgelopen jaar hebben we meer dan 20.000 andere zorg professionals (in spe) blij kunnen maken met de boekenreeks 2.0 
 
Vorig jaar deze tijd waren we met ons team van meer dan 250 studenten, artsen en specialisten hard aan het werk om de boekenreeks af te ronden. Bloed, zweet en tranen, maar op 24 november stond het er echt: de boekenreeks 2.0!
 
Compleet herzien en vernieuwd, 1 boek erbij, 8 disciplines extra en meer dan 1500 afbeeldingen extra om nog completer in de informatie te kunnen zijn. Vorig jaar vierden we dit groots met een feestje, dat kan nu helaas niet…
 
We hebben wat anders bedacht om het te vieren! Shop de boekenreeks 2.0 met 20% korting! Dit betekent het vijfde boek gratis 🥳

De hoogtepunten van Compendium Geneeskunde

03/09/2016

De geboorte van Compendium Geneeskunde

Wat startte bij een frustratie over het lezen van zoveel geneeskundeboeken zonder overzicht is nu vier jaar later een prachtig bedrijf. In vier jaar lanceerden we de boekenreeks 1.0, vier scheurkalenders, acht pocketversies en afgelopen november de boekenreeks 2.0!

De geboorte van Compendium Geneeskunde
01/02/2017

De allereerste pockets

In februari 2017 werd de allereerste pocket geboren: de pocket Cardiologie en vasculaire geneeskunde. Inmiddels zijn er 8 pocketversies uitgebracht, Elk hun eigen discipline en gericht op de eerste dienst of coschap!

De allereerste pockets
07/09/2017

De Wereld Draait Door

Na maanden bloed, zweet en tranen was het af. Het keiharde werk van ons grote team aan studenten, specialisten en artsen lag de Compendium Geneeskunde 1.0 reeks concreet in onze handen. Wat een kroon op ons werk om dan bij De Wereld Draait Door ons verhaal te mogen vertellen!

De Wereld Draait Door
01/01/2018

De scheurkalander 2018

Niet alleen brachten we in 2017 de eerste pocketversie uit, ook lanceerden we de scheurkalender 2018! Weet jij het nog of volgde je ons toen nog niet?

Na een jaar hadden we inmiddels zoveel waardevolle en leuke contacten ontmoet, dat we besloten onze krachten te bundelen in een scheurkalender! Een scheurkalender speciaal voor zorg professionals die maar niet genoeg kunnen krijgen van de medische wereld. In samenwerking met partners hebben we 365 medische feitjes, weetjes, ezelbruggetjes en quizjes gebundeld in één scheurkalender.

De scheurkalander 2018
24/11/2019

Lancering Compendium Geneeskunde 2.0

Afgelopen november 2019 lanceerden we na maanden keihard werken met ons geweldige team aan studenten, specialisten, artsen en illustratoren de Compendium Geneeskunde 2.0 reeks. Een geheel herziene versie van de boekenreeks 1.0 met geüpdate informatie, 1500 extra afbeeldingen, 8 extra disciplines en een extra boek!

We schoven weer aan tafel bij een TV-programma om onze reeks te laten zien, dit keer bij het avondprogramma van Beau. Dit maakte van de lancering echt een feestje!

De afgelopen jaren merkten we dat de reeks niet alleen door geneeskundestudenten werd gebruikt, maar ook door andere zorg professionals zoals verpleegkundigen, huisartsen en physician assistants. De reeks 2.0 is er niet alleen voor geneeskundestudenten, maar voor elke zorg professional!

Inmiddels gebruiken meer dan 20.000 artsen, verpleegkundigen en andere zorg professionals (in spe) onze boeken.