Media

De Wereld Draait Door

Compendium Geneeskunde werd door Matthijs van Nieuwkerk uitgenodigd om op donderdag 7 september een aflevering van De Wereld Draait Door bij te wonen. Wat is het geheim achter Compendium Geneeskunde? Romée en Veerle, de twee initiatiefnemers, namen plaats aan tafel om Nederland te vertellen over Compendium Geneeskunde.

Door de vele positieve reacties en de voortgangstoets op komst, besloot De Wereld Draait Door om Compendium Geneeskunde opnieuw uit te nodigen voor donderdag 21 september. DWDD nam een klein voorschot voor de voortgangstoets van woensdag 27 september, door tijdens deze aflevering studenten van de Vrije Universiteit van Amsterdam tegen de Universiteit van Maastricht te laten strijden in quiz-vorm. Romée en Veerle fungeerde hier als jury.

Bekijk hier de fragmenten:

26 september 2018 ↓21 september 2017 ↓7 september 2017 ↓

De Barometer ↓

Beau ↓

Meer...

Vandaag voor 22:00 besteld, vandaag verzonden Direct bestellen
Compendium Geneeskunde gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen voor jou nog makkelijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.