Geneeskundestudenten

Geneeskundestudenten

De boeken van Compendium Geneeskunde zijn in eerste instantie geschreven om het leven van geneeskundestudenten makkelijker te maken. Tijdens de studie zijn er veel verplichte boeken die gelezen moeten worden waardoor je al snel het overzicht verliest. Tijdens de studie zijn er meerdere momenten waarbij de boeken je kunnen helpen het maximale uit je studie te halen. Zo kun je bijvoorbeeld de Compendium Geneeskunde boekenreeks gebruiken om je voor te bereiden op de decentrale selectie, en kun je tijdens je coschappen met de handige pocketversie in de doktersjas altijd voorbereid zijn.

Decentrale Selectie Geneeskunde​

Sinds de invoering van de decentrale selectie heb je de kans van toelating volledig in eigen hand. Op deze pagina lees je handige tips ter voorbereiding en lees je de ervaringen van geneeskundestudenten.

Bekijk de tips en voordelen!

Klik Hier

Eerste jaar Geneeskunde​

Ben jij toegelaten tot de studie? Gefeliciteerd! We kunnen ons goed voorstellen dat zo'n eerste jaar Geneeskunde erg spannend gaat zijn. Een nieuwe universiteit, een nieuw rooster, en nog veel meer nieuwe indrukken. Hoe zorg je ervoor dat jouw eerste jaar zo soepel mogelijk verloopt? Je leest het op deze pagina.

Bekijk de tips en voordelen!

Klik Hier

De voortgangstoets (VGT)​

De VGT is een belangrijke kennistoets die vier keer per jaar afgenomen wordt. Het is de angst voor veel studenten, maar met de juiste kennis en voorbereiding hoeft dit niet zo te zijn. Klik op de button hieronder om praktische tips te ontvangen die je direct kunt toepassen!

Bekijk de tips en voordelen!

Klik Hier

Coschappen

Na al het harde studeren is het eindelijk tijd om de kennis in de praktijk toe te passen. De handige pocketversies van Compendium Geneeskunde passen gemakkelijk in de witte doktersjas waardoor je altijd de benodigde kennis bij de hand hebt.

Bekijk de tips en voordelen!

Klik Hier

Afgestudeerd​

Ook als je afgestudeerd bent zijn de boeken van Compendium Geneeskunde handig om te hebben. Klik op de button om erachter te komen hoe de boeken ook na je studie nog relevant zullen zijn.

Bekijk de tips en voordelen

Klik Hier